Να στείλετε μήνυμα
Foshan Nanhai Sannora Sanitary Ware Co., Ltd.
προϊόντα
Υποθέσεις
Σπίτι > Υποθέσεις >
Latest Company Case About Ποια είναι τα στυλ του να περπατάς στο ντους;
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Shelly Huang
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ποια είναι τα στυλ του να περπατάς στο ντους;

2024-02-19
 Latest company case about Ποια είναι τα στυλ του να περπατάς στο ντους;

Το μπάνιο walk-in έχει γίνει η πρώτη επιλογή για πολλούς ανθρώπους να διακοσμήσουν, και υπάρχει ένας καλός λόγος - Walk In Shower Tray είναι ευρύχωρο (αλλά εξακολουθεί να είναι κατάλληλο για μικρό χώρο),μοντέρνα και εύκολο στη χρήσηΧάρη στα ανθεκτικά σε μόλυνση και υγρασία πλακάκια, ο χώρος είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρός.Ό,τι κι αν σου αρέσει., μπορούν να δημιουργήσουν έναν μοναδικό χώρο σε κάθε μπάνιο.
Αν και το μέγεθος του μπάνιου θα εξαρτάται από την διαθέσιμη έκταση του μπάνιου, ο ιδιοκτήτης θα έχει πολύ χώρο για διακόσμηση στο προσαρμοσμένο σχέδιο,και ένα καλό σχέδιο θα προσθέσει πολύ χρώμα στο σπίτι σαςΜπορείτε:
Επιλέξτε το χρώμα και τον τύπο του δαπέδου και του τοίχου.
Επιλέξτε να εγκαταστήσετε γυάλινα πάνελ ή ακόμη και γυάλινα μπλοκ σε μία ή περισσότερες πλευρές.
Επιλέξτε ένα σχήμα. Γεωμετρικές όπως τετράγωνες, ορθογώνιες και εξάγωνες γραμμές είναι δημοφιλείς, αλλά αν έχετε αρκετό χώρο,Μπορείτε να επιλέξετε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα τοίχου - ακόμη και καμπύλες τοίχους - και μην ξεχάσετε να αφήσετε αρκετό χώρο μεταξύ του νέου ντους και του ντουλαπιού ή τουαλέτας.
Δημιουργήστε δωμάτια ντους που πληρούν τις συστάσεις της ADA για να φιλοξενήσουν άτομα με αναπηρίες κινητικότητας.με ένα πάγκο προσαρτημένο σε τοίχοΗ ADA συνιστά ελάχιστο μέγεθος 30 ίντσες αν το ντους μπορεί να χωρέσει σε καρέκλες ντους × 60 ίντσες για εύκολη πρόσβαση.
Είναι βέβαιο ότι η ανοιχτή και προσεκτική σχεδίαση το κάνει μοντέρνο, αλλά μπορείτε να το ταιριάξετε με άλλα σπίτια.Είτε είναι μοντέρνο στυλ είτε κλασικός χώρος με εκλεκτισμό., μπορεί να ταιριάξει τέλεια.
Σύγχρονο ύφος
Η απλή και προσεκτική διακόσμηση του περπατήματος κάνει το σύνολο να φαίνεται πολύ λεπτή.Έτσι είναι πολύ κατάλληλο για σύγχρονο σχεδιασμόΜπορείτε να τονίσετε το σύγχρονο στυλ του ντους επιλέγοντας τη γεωμετρία του τετραγωνικού κεφαλιού ντους.Μπορείτε να παίξετε οπτικά παιχνίδια με καθαρές γραμμές και να χρησιμοποιήσετε σχετικά ουδέτερα μπλοκ φόντου για να τονίσετε το μέγεθος και την ανοιχτότητα του ντουςΧρησιμοποιήστε αντίθετα σχήματα για οπτική έλξη.
Παραδοσιακό στυλ
Αν σας αρέσει ένα πιο παραδοσιακό στυλ, να είστε βέβαιοι ότι το ντους είναι ακόμα εφαρμοστέο.το παραδοσιακό στυλ θα εγκαταστήσει γυαλί γύρω από το ντους (ειδικά σε περίπτωση μικρού χώρου). Το ντους θα βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή, και στη συνέχεια η δημιουργία ενός παραδοσιακού στυλ μπάνιο θα εξαρτηθεί από τα διακοσμητικά στοιχεία του υπόλοιπου.Χρησιμοποιήστε παραδοσιακό υλικό για να τονίσετε το στυλ της διακόσμησής σας, όπως η προσθήκη αντικειμένων αναδρομικής διακόσμησης, όπως αφίσες και ξεχωριστό μπάνιο ποδιών (εάν υπάρχει χώρος).